Laatste lock-down informatie:

Patrick komt bij u thuis.

U kunt op afspraak brengen/afhalen en onze showroom bezoeken. 

U kunt ons bellen voor advies/onze voorraad en wij kunnen u een prijsopgave per e-mail sturen (met afbeeldingen en informatie).

In verband met het corona virus hebben wij uiteraard alle noodzakelijke maatregelen getroffen in ons bedrijf en bij u thuis. Houd minimaal 1,5 m afstand en draag in ons bedrijf uw neus-mondkapje a.u.b.

Bij Koenis Witgoed specialist bent u aan het goede adres voor snelle reparatie en aankoop van uw witgoed.

U kunt onze showroom bezoeken op telefonische afspraak, zie hier voor contact en onze openingstijden.

De apparaten die in onze showroom staan kunnen wij uit eigen voorraad leveren. Ook hebben wij apparaten op voorraad die niet in onze showroom getoond worden en hebben wij korte levertijden rechtstreeks van de fabrikanten of van onze inkooporganisatie. Apparaten die op een verdieping komen te staan kunnen wij bij de meeste trappen met behulp van onze eigen traplift plaatsen.

Wij verkopen: Wasmachines, Wasdrogers, Vaatwassers, Koelkasten, Vriezers, Combi-magnetrons (ook met stoom), Ovens, Kookplaten, Fornuizen en Stofzuigers. Zowel inbouw- als vrijstaande apparaten.

Wij zijn een zelfstandig, servicegericht familiebedrijf. Door de samenwerking met een grote inkooporganisatie kunnen wij gebruik maken van een enorme inkoopkracht waardoor wij een scherpe prijs kunnen bieden. Door onze reparatie-ervaring kunnen wij u een deskundig en eerlijk advies geven.