Laatste lock-down informatie tot en met (ten minste) 2 maart 2021:

Patrick komt wel bij u thuis voor reparatie en plaatsen/installatie van uw witgoed apparaten. U kunt brengen/afhalen op afspraak en Patrick repareert apparaten in onze werkplaats. Dit is conform de richtlijnen van de overheid.

Onze showroom moeten wij tot en met deze datum verplicht gesloten houden conform het besluit van de overheid. U kunt ons bellen voor advies/onze voorraad en wij kunnen u een prijsopgave per e-mail sturen (met afbeeldingen en informatie) en/of u telefonisch uitleg/advies geven.

 

Bij Koenis Witgoed specialist bent u aan het goede adres voor snelle reparatie en aankoop van uw witgoed.

U kunt onze showroom bezoeken op afspraak (graag even bellen voordat u komt, ook om dubbele afspraken te voorkomen).

Van maandag t/m vrijdag is onze showroom, op afspraak, overdag en ´s avonds geopend en zaterdag overdag. De apparaten die in onze showroom staan kunnen wij uit eigen voorraad leveren. Ook hebben wij apparaten op voorraad die niet in onze showroom getoond worden en hebben wij korte levertijden rechtstreeks van de fabrikanten of van onze inkooporganisatie. Apparaten die op een verdieping komen te staan kunnen wij bij de meeste trappen met behulp van onze eigen traplift plaatsen.

Wij verkopen: Wasmachines, Wasdrogers, Vaatwassers, Koelkasten, Vriezers, Combi-magnetrons (ook met stoom), Ovens, Kookplaten, Fornuizen en Stofzuigers. Zowel inbouw- als vrijstaande apparaten.

Wij zijn een zelfstandig, servicegericht familiebedrijf. Door de samenwerking met een grote inkooporganisatie kunnen wij gebruik maken van een enorme inkoopkracht waardoor wij een scherpe prijs kunnen bieden. Door onze reparatie-ervaring kunnen wij u een deskundig en eerlijk advies geven.